Ställ en fråga
Ställ en fråga
BOKA TID
Ställ en fråga
Kontakta Kiropraktorakuten i Linköping
Vi vill gärna komma i kontakt med dig!
Ring oss: 013 - 10 43 00
Ring oss: 013 - 10 43 00


Boka Tid

Boka tid online. Om du inte hittar en tid som passar dig, ring till oss, så försöker vi lösa det!

Boka Tid


Telefon

Är det upptaget hos oss? Eller är det bättre att vi ringer dig? Vi ringer upp så snart som möjligt!

Ring Mig


E-post

Om du vill ha svar på dina frågor och funderingar. Vi hör av oss så snart som möjligt.

E-post


Boka Tid

Skicka ett meddelande för att boka en tid som passar dig. Vi återkopplar så fort vi kan!

Boka Tid


Telefon

Är det upptaget hos oss? Eller är det bättre att vi ringer dig? Vi ringer upp så snart som möjligt!

Ring Mig


E-post

Om du vill ha svar på dina frågor och funderingar. Vi hör av oss så snart som möjligt.

E-post

Kontakt

Kontaktformulär

Skicka ett mail
(frivilligt)
Hitta till Kiropraktorakuten i Linköping!
Du hittar oss vid Hospitalstorget i centrala Linköping. Karta finns här nedanför. Välkommen!


Vanliga Frågor och Funderingar

Ett besök hos oss kostar 440 kr. Denna taxa gäller per gång oavsett om det är en första konsultation eller en återkommande behandling.
Man betalar i samband med sitt besök. Vi tar helst kort, men det går bra att betala kontant också. Om arbetsgivaren ska stå för kostnaden kan vi fakturera arbetsgivaren direkt.
Vissa patienter märker en förbättring snabbt. För andra tar det längre tid innan de märker någon skillnad, ibland flera veckor eller t.o.m. månader av behandling. Om du har haft ont under flera år kan det ta lång tid innan du känner dig bättre. Vi kommer att följa upp dina resultat över tid och ändra våra rekommendationer om det skulle vara nödvändigt.
Detta håller på att förändras. Åratal av förutfattade meningar och skepsis, ger vika för vetenskapliga bevis för effekten av vår behandling. Det tar tid att förändra dessa attityder. Men när fler och fler söker alternativ till mediciner och operationer, ökar också de tillfällen då en läkare rekommenderar en kiropraktor.
Kiropraktik fungerar därför att du är en självläkande och självreglerande organism som kontrolleras av ditt nervsystem. Millioner av instruktioner flödar frän din hjärna, genom din ryggrad, och ut till varje organ och vävnad i din kropp. Signaler som skickas tillbaka till hjärnan bekräftar att din kropp fungerar som den ska. Nedsatt rörlighet av kotorna i ryggraden kan störa denna kommunikation genom att irritera nerverna mellan kotorna, och leda till nedsatt funktion i din kropp. Specifika justeringar av kotorna kan förbättra denna kommunikation och hälsa återvänder ofta när nervsystemet kan kommunicera effektivt med resten av kroppen.
Det är sant, det finns sällsynta fall där en enda behandling kan ge den smärtlindring som många patienter eftersträvar. Denna effekt är dock oftast kortlivad. Eftersom underliggande muskulatur och mjukdelar inte har blivit stärkta och ”omskolade”, får man ofta ett återfall. Vår erfarenhet säger oss att när vuxna individer söker kiropraktisk behandling har de redan avsevärda strukturella och funktionella skador från åratal av försummelse. En enda ”mirakeljustering” ger oftast inte upphov till permanenta förändringar.

Kontakta Kiropraktorakuten

Kiropraktorakuten i Linköping
Hospitalstorget 2A
582 27 Linköping
T: 013 - 10 43 00